Foto: Silas Staal

Vær med

Du kan blive én af os. Men det kræver, at du vil være med for alvor og give os din tid, dine evner og din dedikation.

Der er ingen specifik opskrift på, hvordan du bliver frivillig hos Roskilde Festival-gruppen.

Nogle starter som vagt ved en port på festivalen og udvikler sig siden til projektleder med medarbejder- og budgetansvar året rundt.

Andre kender én, der allerede er engageret og melder sig under fanerne gennem sit personlige netværk.

Og atter andre responderer på et opslag på Roskilde Festivals hjemmeside.

Den frivillige indsats handler om personligt engagement og indlevelse. Nogle går til badminton, nogle går til ølsmagning, og andre laver frivilligt arbejde til gavn for andre. 

Fælles for det frivillige engagement er, at det begynder, når arbejdstiden og skolen er overstået ude i den virkelige verden. 

Vi plejer at sige, at frivillige giver noget af sig selv og får en masse igen i form af oplevelser, fællesskab og viden.

Roskilde Festivals frivillige er med hele vejen fra de tidlige idéer til den praktiske afvikling, og vi har masser af udfordringer for hjerner og hænder, som alle kræver stor dedikation.

Hvis du brænder for at være med til at gøre en forskel for andre, kan du holde øje med roskilde-festival.dk, hvor vi løbende offentliggør opslag om ledige funktioner direkte for festivalen.

Du kan også holde øje med de foreninger og organisationer, der søger frivillige til handels- og serviceopgaver, og ofte hverver på deres hjemmesider og på Facebook.

Anbefaling: Besøg siderne for frivillige på Roskilde Festivals hjemmeside og tjek filmen nedenfor, der handler om, hvad der driver de mere end 30.000 dedikerede ildsjæle.

NETOP NU