Foto: Christian Hjorth

Vores ambition

I Roskilde Festival-gruppen vil vi skabe åbne, legende og socialt engagerede mennesker

Når Roskilde Festival-gruppens medarbejdere og frivillige engagerer sig i et kulturprojekt handler det ikke alene om at skabe et økonomisk overskud, som vi altid donerer til kulturelle og velgørende formål.

For os er det også afgørende at underholde og udfordre.

Alle vores projekter har som mål at skabe åbne, legende og socialt engagerede mennesker.

Og vores samarbejdspartnere, kunder, frivillige og ansatte skal have sikkerhed for, at vores aktiviteter og projekter er så unikke, at de ikke kan efterlignes.

Vores erfaring har afsæt i den passionerede kultur omkring Roskilde Festival.

Gennem årene har vi forfinet vores kompetencer i projekter som eventyrlandet Barda for børn og unge i samarbejde med DR, den nationale indsamlingsdyst Danmark Indsamling, markeringen af 1. maj i Fælledparken og Danmarks største Spejderlejr nær Holstebro.

Vores primære kompetence er helhedssynet i projektledelse af store begivenheder i et unikt samspil med vores omverden. Det gælder uanset om vi bidrager med rådgivning, projektledelse, produktion eller som leverandør af grej og materiel.

Hverdagen i Roskilde Festival-gruppen er kendetegnet ved et dynamisk møde mellem dedikerede medarbejdere og engagerede frivillige, som samarbejder med skarpt fokus, skæve arbejdstider og stor humor.

Anbefaling: Du kan læse mere om vores organisering og om det frivillige engagement, som er fundamentet for vores eksistens. Og så kan du tjekke listen over de projekter, som vi har bidraget til i gennem de seneste år