Foto: Anders Jung

DR OG ROSKILDEGRUPPEN I EVENTYRLIGT SAMARBEJDE

Hvis du samler 19.000 børn, 1.000 rollespillere, 400 liter trylledrik, 40 orker, 13 tv-værter, ét slot, én slotsruin og rigeligt med sværd, og fordeler det hele mellem fem skove i hver sin ende af landet - så har du opskriften på Bardatræf.

Den usædvanlige indkøbsliste afslører, at det ikke er en helt almindelig skovtur DR og Roskildegruppen byder velkommen til, når de åbner dørene til Bardatræf i september/oktober 2011 over hele landet.
Her kan hele familien nemlig tage på en eventyrlig rejse ind i det magiske univers fra DR’s populære tv-serie Barda og selv spille hovedrollerne i deres eget eventyr.

Sidste år var mere end 12.000 deltagere samlet i skoven ved Sorø, og det betyder at Bardatræf på få år er blevet en af Europas største rollespilsevents. Succesen har været så stor, at Bardatræf nu som noget nyt også rejser til Svendborg, Haderslev, Kalø og Rebild Bakker for at give endnu flere danskere mulighed for at lege med i Bardas univers.

Netop derfor har DR lavet et samarbejde med Roskildegruppen. Administrerende direktør Henrik Rasmussen så hurtigt, at Bardatræf passer med virksomhedens målsætninger:

”Vores mål er at skaffe penge til velgørenhed – blandt andet til initiativer til støtte for børn og unge. Når vi så oven i købet kan gøre det samtidig med, at vi bidrager til at skabe en eventyrlig og aktiv event for børn, er det meget tilfredsstillende. DR er gode til at lave godt indhold, og vores force er at udvikle perfekte rammer for godt indhold, så alle får en god dag med fede oplevelser uden besvær og bekymringer.”

Køb billetter og se billeder, trailers, praktisk info på Bardas hjemmeside

Bardatræf bliver afholdt:

Sorø, Parnasgrunden: 3. og 4. september
Svendborg, Valdemars Slot: 11. september
Haderslev, Vesterskoven: 18. september
Syddjurs, Kalø Vig: 25. september
Rebild, Rebild Bakker: 2. oktober

Publiceret:

31-08-2011 12:38

Nyheder

NETOP NU