Foto: Roskilde Katedralskole

Aktivitetsdag for Roskilde Katedralskole

Roskilde Katedralskole afholder hvert efterår en idrætsdag for deres mange elever. I år kunne de godt tænke sig at lave en lidt anderledes aktivitetsdag for eleverne, der indeholder andre discipliner end de klassiske idrætsgrene. Det kunne Roskilde Event & Consult hjælpe dem med.

Wordfeud sprint
Udover de mere klassiske discipliner, knyttet til katedralskolens daglige fag, blev eleverne altså også udfordret i en række anderledes discipliner, som var udtænkt og forberedt af et hold fra Roskilde Event & Consult.
Det var så forskellige aktiviteter som stomp, maleværksted, disc golf, computerspil, tovtrækning, musikquiz på Danmarks Rockmuseum, samt det selvopfundne spil Wordfeud sprint, hvor bogstaverne skal indhentes rundt omkring på poster, inden man kan danne sine ord.

Dokumenteret med smartphones
I løbet af dagen modtog eleverne sideopgaver på sms, som de skulle udføre på farten og dokumentere med billeder og videoer ved hjælp af deres smartphones. To filmklippere redigerede undervejs det hele til en lille film, som blev vist til elevernes fredagscafé sidst på dagen.

I løbet af dagen blev skolens Facebookside samtidig opdateret med lærernes og elevernes billeder og videoer. Ligeledes kunne stillingen på disciplinerne løbende følges på nettet.

Publiceret:

19-09-2012 13:58

Forfatter:
Anders Birk Rustrup

Nyheder

NETOP NU