1. MAJ I FÆLLEDPARKEN 2012

Roskildegruppen arrangerer igen i år Arbejdernes Internationale Kampdag i samarbejde med LO Storkøbenhavn. 50.000-60.000 mennesker plejer at gæste Fælledparken den 1. maj, og de skal selvfølgelig have en god oplevelse igen i år.

Det er især Roskilde Events & Consult, der sammen med Roskilde Grejudlejning arbejder med projektet, der indebærer planlægning, opsætning, afvikling og nedtagning, men derudover er også både Marketing- og Kommunikationsafdelingen og Musikafdelingen i gang. Der skal nemlig gøres opmærksom på 1.maj og bookes bands.

Med afviklingen af 1.maj lægger Roskildegruppen især vægt på vedkommende aktiviteter, samt at madboderne holder en høj standard, og at affald bliver håndteret professionelt.

Ud med skraldet
Affaldshåndteringen står Roskilde Grejudlejning for, og der er stor opmærksomhed på at forbedre forholdene i Fælledparken. Der er indgået samarbejde med Københavns Kommunes tiltag ”REN kærlighed til KBH”, som vil stå klar på selve dagen med uddeling af ”affaldskit” til gæsterne i Fælledparken. Derudover sørger Roskilde Grejudlejning for, at der bliver opsat dobbelt så mange skraldespande som i 2011, så Fælledparken forbliver grøn.

Vi glæder os til at holde 1. maj med jer!

Publiceret:

02-03-2012 13:41

Forfatter:
Lærke Kaagaard

Nyheder

NETOP NU