ROSKILDEGRUPPEN MED PÅ CYKELRUTEN

Medarbejdere og grej fra Roskildegruppen sørger i disse dage for, at trafikken og logistikken er gearet til VM i Paracykling i Roskilde.

Der er tale om handicapidrættens hidtil største event på dansk grund, når VM i Paracykling i disse dage sætter Roskildes veje på den anden ende, og ryttere fra 50 nationer dyster om VM-titlen.

Et så omfattende arrangement midt i Roskilde stiller høje krav til etablering og sikkerhed. Derfor er Roskildegruppen med til at sørge for, at trafikken og logistikken er gearet til verdensmesterskaberne.

Vi står for selve afviklingen af ruten, hvor bl.a. fem km festivalhegn og 200 trafiktavler skal sikre de mindst mulige trafikale gener midt i byen – og den højest tænkelige sikkerhed for cyklisterne. Der er faktisk tale om trafikmæssig udfordring, der er større end den, som hvert år løses på Roskilde Festival. 

Også i start- og målområdet er medarbejdere på pletten med lyd og lys, og sørger for, at deltagere og publikum kan mærke suset fra verdensmesterskaberne i et område, der naturligvis prydes af målportal og præmiepodier.

”Vores opgaver ved VM i Paracykling er endnu et eksempel på, at vi i Roskildegruppen løser flere og flere opgaver for andre end os selv, og at vores grej, viden og kompetencer fra festivalen også gør nytte til andre arrangementer året rundt både i og uden for lokalområdet,” siger talskvinde Christina Bilde.

UCI VM i paracykling på landevej finder sted 8.-11. september med start- og målområde ved Roskilde Kongres- & Idrætscenter. Læs mere om arrangementet på det officielle VM-site her

Publiceret:

09-09-2011 15:45

Nyheder

NETOP NU