Foto: Troels Heien

CYKELFEST PÅ JARMERS PLADS

Så er der gratis folkefest for byens borgere i forbindelse med VM i landevejscykling. 
Københavns Kommune er initiativtager, Roskildegruppen arrangører. Det sker mandag og tirsdag d. 19. og 20. september.

I begyndelsen af september var det Roskilde, der lagde asfalt til cykling i verdensklasse, da verdens førende handicapudøvere besøgte byen til VM i paracykling. Et par uger efter er det så København, som byder på cykelløb i absolut verdensklasse. Denne gang er der tale om VM i landevejscykling.

For at fejre den store sportsbegivenhed inviterer Københavns Kommune til folkefest på Jarmers Plads ved H.C. Andersens Boulevard - tæt på Rådhuspladsen. Roskildegruppen afvikler hele arrangementet, som bliver en folkefest i cykelløbets tegn. I løbet af de to dage kan du opleve live-musik fra Carpark North, Fastpoholmen og Thomas Buttenschøn, prøve kræfter med Roskilde Festivals klimacykler og en cykel-simulator. Der er en økologisk pølsevogn, et spontant caféområde i et af Københavns mest trafikerede lyskryds og meget meget mere. 

SE DET FULDE PROGRAM HER 

Arrangementet er endnu en mulighed for at opleve Roskildegruppens brede palette af kompetencer i aktion. Vi har stået for den overordnede såvel som den lavpraktiske planlægning af folkefesten; afvikling og produktion såvel som opbygning og nedtagning. Ikke nok med det, så er det også Roskildegruppens grej-afdeling som leverer alt fra hegn til toiletter på pladsen.

Publiceret:

20-09-2011 09:47

Forfatter:
Jeppe James

Nyheder

NETOP NU