Simon Caspersen

Roskilde Festival fester ”the irish way”

D. 25. November lagde den store hal 9 på Musicon lokaler til Roskilde Festivals medarbejderfest – også kendt som Club 100 festen. I år var temaet irsk, og endnu en gang stod Roskildegruppen for al planlægning og afvikling af festen, hvor en stor tom betonhal blev transformeret til en gigantisk irsk pub. En pub der blev gæstet af omkring 850 mennesker.

Det er ikke hvilken som helst fest, Roskildegruppen hvert år arrangerer sidste fredag i november. 
Medarbejderfesten anerkender de mange årsfrivillige og deres store indsats, takker medlemmerne af foreningen og bestyrelsen for deres engagement, samt giver et velplaceret klap på skulderen til alle medarbejdere, projektansatte og praktikanter i Roskildegruppen.

En så stor event aktiverer flere dele af Roskildegruppen. 
Produktionsafdelingen står for planlægning og afvikling, mens Grejudlejning leverer toiletter, bord/bænkesæt, oliefyr og meget mere. Ligeså er det lokale spillested Gimle involveret i festen, da de styrer drikkervarer og barer med hård hånd. 

En vigtig del af Roskilde Festivals Club 100 fester er temaet. Gennem årene er de mange gæster blevet inviteret indenfor til bl.a. Vikingefest, Metropolfest og Himmel/Helvede fest. I år fik de Club 100 frivillige så mulighed for at feste i en pub opkaldt efter dem: PUB 100. Pub’en var irsk og bød på alt fra østers over Irish Coffee til Whiskey i lange baner. Og sågar lidt U2 og irsk toe dance oveni hatten.

Publiceret:

31-10-2011 16:07

Forfatter:
Jeppe James

Nyheder

NETOP NU