Phono og By the Lake

Hans Kristian Hannibal Bach ©

Phono har eksisteret siden 2006, finder sted hvert efterår i Odense og er kendetegnet ved sin kompromisløse profil med blik for eksperimenterende og nyskabende musik-navne.

HVAD

PHONO OG BY THE LAKE

DONATION

DKK 376.102

FOKUS

Musikalske vækstlag og initiativer

De kulturelle vækstlag er afgørende for, at vi i og uden for Danmark har kulturelle udtryksformer, der til stadighed bringer kultur og omverden i spil på nye måder, og som inspirerer os til at gå nye veje. De er med til at sikre et levende kulturliv – også i fremtiden. Derfor støtter Roskilde Festival initiativer fra de musikalske vækstlag, samtidig med at det også sikrer, at vi som festival kan blive ved med at præsentere nye og interessante navne. Derfor modtog den elektroniske festival Phono i 2016 100.000 kroner fra Roskilde Festival. Phono er kendt fra sin DIY-tilgang og brug af spektakulære locations til at iscenesætte koncertoplevelsen, som en nedlagt smedje, en lukket slagtehal og Odense Havns karakteristiske FAY-silo.

På samme måde har festivalen By the Lake, der foregår hver sommer i Berlin og er kurateret af den danske gruppe Efterklang, modtaget støtte (112.155 kroner i 2015 og 163.947 kroner i 2016) til deres arbejde med en åben og genrenedbrydende musikkultur, hvor bands inden for et utal af genrer og fra alle klodens kontinenter giver koncert i idylliske omgivelser ved en smuk sø i bydelen Berlin-Weißensee.

Besøg Phone FestivalBesøg Phone Festival & By The LakeBy The Lake