Roskilde Festival Gruppen

Vi fremmer forandring gennem fællesskaber, kunst og kreativitet året rundt.

SCROLL NED
Preston Drake Hillyard

Bæredygtighed

Følg med i vores arbejde med bæredygtig udvikling året rundt.

Bæredygtighed er en integreret del af både udvikling og drift i vores virksomhed og i alle vores aktiviteter.

Vi har sat strategiske mål inden for fire bundlinjer, hvilket afspejler vores ambition om at være et bæredygtigt fællesskab.

Vi stræber efter at bevæge mennesker, inspirere omverdenen og at gå forrest i bestræbelserne på at gøre en reel forskel.

Vores indsatser omfatter blandt andet filantropisk arbejde, engagement i kunstnerisk og arkitektonisk udvikling, grøn omstilling samt sociale forandringsprojekter.

Disse tiltag tager ofte udgangspunkt i begivenheden Roskilde Festival, som er et af Danmarks største mødesteder for unge.

Vi engagerer os også i aktiviteter og partnerskaber med andre NGO'er, foreninger og virksomheder året rundt. Formålet er altid at fremme bæredygtig udvikling.

Vores mål er klare: Vi ønsker at støtte almennyttige projekter, der gavner især børn og unge. Vi arbejder for at give unge mulighed for at realisere deres drømme.

På disse sider kan du læse mere om vores mål, metoder og de resultater vi opnår i vores bestræbelser på at fremme miljømæssig, social, kunstnerisk og økonomisk bæredygtighed.