Roskilde Festival Gruppen

Vi fremmer forandring gennem fællesskaber, kunst og kreativitet året rundt.

SCROLL NED
Tuala Hjarnø

Bliv frivillig

Frivilligt engagement er afgørende for, at vi kan gøre en forskel, og det er hjertet i Roskilde Festival. Se hvordan du kan blive en del af de frivillige fællesskaber omkring vores begivenheder.

Frivilligheden udspiller sig i form af helårligt engagement på tværs af vores mange kulturbegivenheder og naturligvis hver sommer ved Roskilde Festival

På festivalen strækker frivilliges engagement sig fra hundreder af timer året rundt som projektledere og ledere af funktionsområder til kortere indsatser, hvor man er med til at bygge scener, stå i boder eller udføre andre serviceopgaver. 

Du møder også frivillige på vores vidensfestival og konference GRASP og når vi under navnet RFX skaber trygge rammer blandt publikum ved andre arrangørers begivenheder.

Frivilligheden er unikt særkende skabt af mange årtiers udvikling af Roskilde Festival som et sted, hvor drømme kan blive til virkelighed.

Frivilligheden er afgørende for, at vi kan gøre en forskel.

Vær med her

Du kan også blive en del af frivilligholdet. På Roskilde Festivals hjemmeside kan du finde den rolle, der passer til dig. Her kan høre om livet bag kulisserne blandt alle de frivillige, der skaber rammerne for de bedst oplevelser.

Mød de frivillige