Roskilde Festival Gruppen

Vi fremmer forandring gennem fællesskaber, kunst og kreativitet året rundt.

SCROLL NED
Kim Matthai Leland

Sådan arbejder vi

Vi løfter vores ambition om at bevæge mennesker, inspirere omverdenen og gå forrest for at gøre en forskel gennem fire forretningsområder.

Når du møder os gennem begivenheder som Roskilde Festival og GRASP, eller når vi hjælper andre arrangører under navnet RFX, følger vi en strategi, som står på fire ben.

På den måde kan vi som en samlet almennyttig virksomhed støtte humanitært og og kulturelt arbejde til gavn for især børn og unge.

Vi løfter ambitionen gennem de fire forretningsområder, som er beskrevet nedenfor.

Vores forretningsområder

1

Roskilde Festival

Roskilde Festival er en almennyttig indsamlingsbegivenhed. Festivalen manifesterer et enestående internationalt og mangfoldigt festivalfællesskab, hvor kunst og bæredygtighed er centrale omdrejningspunkter.

2

Kunst & innovation

Vi investerer i kunst og innovation til gavn for fremtidens bæredygtige udvikling. Den eksperimenterende tilgang og nye perspektiver udgør fundamentet for Roskilde Festival Gruppens virke og forretningsudvikling.

3

Rådgivning & Viden

Gennem fem årtier har vi opbygget erfaring og viden, som vi omsætter i rådgivning af andre organisationer og virksomheder baseret på faglig ekspertise og velafprøvet praksis.

4

Samskabende filantropi

Vi investerer i initiativer der går nye veje og styrke børn og unges fællesskaber, kreativitet og aktive deltagelse. Vores filantropiske arbejde er handlings- og partnerskabsorienteret.